Events

 

 

In naam van Annelies Ysebaert, architect & art consultant en Yasmin Dewilde, transformatie coach, wordt u vriendelijke uitgenodigd voor dit aankomende event, met name “Business and Human Connection”

Annelies Ysebaert - Gallery Ysebaert

Annelies Ysebaert van Gallery Ysebaert nodigt jullie uit in haar exclusieve kunstgalerij in Sint-Martens-Latem. In de 300m2 ruimte en unieke beeldentuin exposeren zowel Belgische als internationale kunstenaars.

Op het event wil Gallery Ysebaert jullie introduceren in een nieuw concept specifiek ontwikkeld voor bedrijven en ondernemers.

“Collect art, Connect people” .

Kunst in bedrijven zorgt voor beleving, stimuleert de creativiteit en geeft het bedrijf het juiste imago. Via “Collect art, Connect people” kan je op een hele laagdrempelige manier topkunst in uw bedrijf hangen.

Daarnaast is het Annelies Ysebaert haar missie via kunst mensen en bedrijven te verbinden.

Yasmin Dewilde - WeAreLions

Wens jij meer diepgang te ervaren in jouw leven, relaties, of werk? Voel jij dat het vuur weg is en er veel meer potentieel in jou zit? Dan is deze keynote voor jou.

Yasmin Dewilde licht voor jou uit de doeken waar jij op vastloopt op het pad naar persoonlijk, zakelijk of financieel succes.

Tolereer niet langer jouw eigen middelmatigheid, en stap in jouw grootsheid. Je leeft maar één keer, dus leef als een leeuw.

Donderdag 7 februari brengen deze 2 ondernemers hun Keynote op onderstaand Seminar.

Dit seminar is meest geschikt voor ambitieuze individuen die belang hechten aan het imago van het bedrijf en bewust tijd nemen voor persoonlijke groei.

Ben je klaar voor jouw Business and Human Connection?
Reserveer dan NU je plaats!

Donderdag 7 februari – 19.00u tot 22.30u
Gallery Ysebaert, Maenhoutstraat 60, 9830 Sint-Martens-Latem

www.galleryysebaert.be
www.wearelions.be

THE HUMAN CONNECTION IS THE KEY TO PERSONAL AND CAREER SUCCESS.

Inschrijven via onderstaande link:

https://www.eventbrite.com/e/business-and-human-connection-tickets-54748948579